مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1401/01/14

دستور پخت پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز؛ غذای رژیمی خوشمزه و کامل



دستور پخت پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز, دستور تهیه پوره تخم مرغ و لوبیا سبز رژیمی

رسپی پوره تخم مرغ و لوبیا سبز

 

طرز تهیه پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز خوشمزه و مغذی

پوره تخم مرغ و لوبیا سبز یک پوره رژیمی کامل و مغذی و خوشمزه است که تا مدت ها شما را سیر نگه می دارد و مانع از پرخوری می شود. 

تخم مرغ یکی از مواد غذایی ثابت رژیم های کاهش وزن است ، تخم مرغ دارای ویتامین A ، ویتامین E، ویتامین B12 ، ویتامین B2 ، کلسیم ، سلنیوم ، منگنز ، روی است. کالری یک عدد تخم مرغ 77 و پورتئین آن 6 گرم است . پروتئین  تخم مرغ در سفیده آن قرار دارد و سایر مواد مغذی در زرده تخم مرغ جمع شده اند.

 

از آنجا که میزان کربوهیدرات تخم مرغ بسیار کم است ولی چربی و پروتئین بیشتری دارد بنابراین مقدار متعادل آن در بدن مصرف شده و تبدیل به ذخیره چربی نمی شود بعلاه خاصیت سیر کنندگی بالایی دارد که مانع از پرخوری خواهد شد و برای افزایش عضله سازی و کاهش چربی دور شکم بسیار موثر است. 

 

لوبیا سبز هم جزو مواد غذایی کم کالری محسوب می شود هر 100 گرم آن فقط 30 کالری انرژی دارد، فیبر بالای آن حجم معده را پر میکند و مانع از پرخوری در یک وعده غذایی می شود ضمن این که چربی نداشته و باعث چاقی نخواهد شد. از آنجا که لوبیا سبز حاوی پروتئین گیاهی است چنانچه در کنار وعده های غذایی مصرف شود میتواند ترکیب پروتئین مورد نیاز بدن را به خوبی تامین کند. 

 

لوبیا سبز سرشار از فیبر ، کلروفیل ، فولات ، ویتامین C ، ویتامین E  ویتامین A  و آهن و منگنز است و در صورتی که به صورت خام یا نیم پز مصرف شود ویتامین ث آن محفوظ مانده و خواص بیشتری به بدن می رساند.

 

پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز

مواد لازم پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز

برای 2 نفر

  

 نمک و فلفل به مقدار لازم 
آب مرغ ۱/۴ لیوان
 روغن زیتون یا روغن مایع  ۲ قاشق غذا خوری
 پیاز  ۱ عدد
 گردو خرد شده ۱/۲ لیوان
 لوبیا سبز خرد شده ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد

 

رسپی پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز, غذا با لوبیا سبز, پوره لوبیا سبز

پوره لوبیا سبز و تخم مرغ

 

طرز تهیه پوره رژیمی تخم مرغ و لوبیا سبز

لوبیا سبز را بشوییدو خرد کنید و با کمی آب و نمک نیم پز کنید. 

تخم مرغ ها را آب پز کرده خرد کنید. 

پیاز را خرد کرده با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.

تمام مواد را داخل میکسر بریزید و پوره کنید و به همراه نان سبوس دار میل نمایید. 

این پوره را میتوانید تا چند روز در یخچال نگهداری نمایید. 

 

گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی